ClioSport.net

Register a free account today to become a member!
Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

Serv + esp lights on intermittently



Cliomaxx69

ClioSport Club Member
  Clio 172 2002
Hi guys, I've had this problem for a while now, couldn't find anything about it.

(2002 172)

They have turned on constantly after about 10mn of driving at around 60mph. They always go away after I restart the car.

I think I have a wheel bearing to change and I was wondering if it could be linked. If not what could cause this?

Thanks.
 

DomP182

ClioSport Club Member
  ph1 172, Arctic182
Try cleaning all plugs connections in the engine bay fuse box and the main loom plug that comes through the scuttle area behind the screen wash bottle
 

MRBILLYUK

ClioSport Club Member
  FF Jeden Osiem Dwa
Hi guys, I've had this problem for a while now, couldn't find anything about it.

(2002 172)

They have turned on constantly after about 10mn of driving at around 60mph. They always go away after I restart the car.

I think I have a wheel bearing to change and I was wondering if it could be linked. If not what could cause this?

Thanks.
If you Google the problem it seems to point to the brake pedal switch or steering wheel angle sensor.

https://www.google.co.uk/search?q=r...cAKHQPoD6oQvbADegQIAxAB&biw=360&bih=616&dpr=3
 
  CLio 172
Just installed spacers on the front of my 172 and esp and serv lights have been coming on intermittently for me as well. Probably does need an alignment
 

MRBILLYUK

ClioSport Club Member
  FF Jeden Osiem Dwa
They're all linked.
I know that. But usually, from my experience anyway. If one the ABS rings was damaged or corroded to that extent it would throw up the ABS light within minutes of moving off not just when he hits 60mph. They would have been the first thing I checked just to rule them out.
 


Top