ClioSport.net

Register a free account today to become a member!
Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

No Sound....IT geeks help needed



  RIP Dan
Stupid Dell laptop caught aids and had new harddrive put in it by the Geeks at work

Sound doesnt work now, used to.

What am i doing wrong, it is probably something stupid.

I have checked the volume etc on Control panel and set it as laptop mono and laptop stereo still didnt work.

No sounds whatsoever even system ones.

Anyone?
 
  RIP Dan
.Griff. said:
Installed the sound/chipset drivers?

Eh.....english? Bully no understandy. (dim im afraid)

Where do i look and how do i get them? i am at home with my laptop and i dont think i have a Windows disc.
 
  Fabia vRS
bully said:
Eh.....english? Bully no understandy. (dim im afraid)

Where do i look and how do i get them? i am at home with my laptop and i dont think i have a Windows disc.

have you checked your flux capacitor hasn't lost it's charge?
 
  172 Cup
Go to Control Panel > System > Hardware > Device manager

Does anything have a yellow exclamation mark next to it?
 
  Dynamique S 138
go to the control pannel and click the sounds, speech and audio devices, then click the sounds and audio devices and click on the hardware, also try installing the audio drivers again
 
  A3 1.8T
Could it be something simple such as the integrated volume control is down (the speaker icon in the bottom right)
 


Top